Lime Go - Teamet

Vi ønsker at forenkle salgsprocessen ​​for så mange som muligt.

Hvem er vi?

Nordiske salgseksperter

Lime Go er en del af Lime Technologies, en af ​​de førende leverandører af CRM og salgsværktøjer. Vi brænder for salg i alle dets former.

25 års erfaring

Vi har gennem årene hjulpet tusindvis af virksomheder med at blive bedre inden for salg. Vi har kogt essensen af ​​vores erfaringer ned til det værktøj, du lige har læst om - Lime Go.

Obligatorisk trefika

Vi synes, det er ret vigtigt at have det sjovt på arbejdet, og vi siger ofte, at det eneste, vi tager alvorligt, er vores kunder. Og naturligvis vores obligatoriske kaffepause. Interesseret? Kom forbi til en kop kaffe!

Teamet

En god skare - simpelthen

David Miles Carlsen

David Miles Carlsen

Konsulent

Halvt britisk, halvt dansk, født i USA og i gang med en episk rejse i en svensk virksomhed... Han er glad for amerikansk fodbold, men spiller udelukkende golf. Nogle omtaler ham som "Corporate Dave", det vides ikke helt hvorfor.

Mads Vedsø

Mads Vedsø

Forretningsudvikling

Mads er en positiv mand, som er født og opvokset i Danmark. Har er uddannelse inden for markedsføring og salg. Er glad for mad, kan lide fodbold og sætter Oasis på anlægget når der er mulighed for det.

Mark Straarup

Mark Straarup

Forretningsudvikling

Jeg trives er altid mest produktiv og motiveret når arbejde gennemføres med et hold af kollegaer der rummer mange forskellige personligheder og evner, og dette er heldigvis et miljø Lime Technologies altid leverer. Det mest skræmmende jeg har lavet er at springe ud af et fly med faldskærm, af en bro med bungee, og ned i et bur så jeg kunne svømme ved siden af hajer i smukke Sydafrika. Jeg elsker at læse om rumudforskning og andre emner jeg ikke helt forstår, og som er helt urelateret til mit arbejde og studie.

Tor Hoset

Tor Hoset

Konsulent

Norskfødt dansker med finsk bonusfamilie på eventyr i Sverige. Uddannet IT-ingeniør med en stærk passion for projektledelse. Han kribler efter at hjælpe dig med at komme i gang med din CRM løsning!

Nadia Khattab

Nadia Khattab

Forretningsudvikling

Københavnskontorets eneste kvinde, cand.merc.psyk. og er bidt af en gal tilbudshaj. Elsker at rejse, men bliver grebet af stemningen og fylder kufferten med ubrugeligt nips. Mit absolut bedste køb er min amerikanske KitchenAid. Desværre var mine kufferter så fulde, at jeg måtte have den i håndbaggagen, hvilket sikkerhedsvagterne ikke var trygge ved!

Nikolaj Takla

Nikolaj Takla

Forretningsudvikling

Nikolaj er direktør i København, født og uddannet i H.C. Andersens fødeby – og trods mange drillerier, stadig OB fan. Fokuseret og hårdtslående, både når det gælder argumenter, karate eller med værktøj i hånden, når der skal udføres reparationer på huset. Nikolaj har tilføjet masser af danskhed til Lime Technologies, navnligt i form af hygge, håndbajere og højt humør.

Simon Jehrbo

Simon Jehrbo

Konsulent

Simon er rygraden i gruppen, en selvsikker og smart gut der holder sammen på gruppedynamikken men sine fortællinger. Går meget op i at gøre tingene selv og er ikke bange for at få snavs under neglene!