Køb Lime Go

Selvfølgelig! Sign me up!

Pris: 249 kr/md & bruger. 1 års binding.

Behandling af personoplysninger

Ved gratis test og ved eventuel efterfølgende bestilling, giver jeg samtykke til at mine personoplysninger, inklusiv navn, e-mail, telefonnummer til samtale og sms samt eventuelle andre digitale adresser, må gemmes og anvendes af Lime Technologies til digitale tjenester, markedsføring, for at forhindre misbrug samt til statistik- og analyseformål.

Oplysninger som jeg direkte eller indirekte efterlader ved at anvende Lime Technologies digitale tjenester, kan sammen med andre kundeoplysninger anvendes af Lime Technologies til markedsføringsformål og for at målrette indhold, tjenester og annoncering til mig samt til udvikling af nye tjenester. Information om min brug af de digitale tjenester indsamles bl.a. ved hjælp af cookies.

Samtykket er gældende indtil jeg selv trækker det tilbage og ophører derfor ikke selvom tjenesten ikke blev bestil eller anvendes.

Jeg er indforstået med at jeg når som helst og uden begrundelse har ret til at tilbagekalde samtykket, hvilket gøres ved at kontakte Lime Technologies kundeservice.

For yderligere information om Limes behandling af personoplysninger, læs mere her >

Velkommen!

Vi har sendt en bekræftelse på din bestilling til . Hvis du allerede har en testkonto så sørger vi for at du kan fortsætte med at arbejde i den. Hvis du ingen konto har, kan du starte en ny testkonto, bare klik her.

Spørgsmål?

Du kan fange os på +45 89 88 70 80, i chatten eller på info.dk@lime.tech.

Ha’ en god dag!

Good job!

Noting gets us sales maniacs going like Survivors classic Rocky tune "Eye of the tiger". Watch it below and then start selling!

Mere end 2200 sælgere er allerede i gang.

Hvad venter du på?